Руската православна църква разрешава посещение в храмовете на вярващи по

...
Руската православна църква разрешава посещение в храмовете на вярващи по
Коментари Харесай

В Русия разрешиха посещение в храмовете за Великден

Руската православна черква позволява посещаване в храмовете на вярващи по време на Страстната седмица и Великден, като това ще бъде по убеждение на епархиите и според от епидемиологичната конюнктура в дадения район, оповестява РИА Новости, представена от Булнюз.

По-рано през днешния ден работна група при патриарха на Москва и цяла Русия, която координира активността на църковните институции в подтекста на разпространяването на коронавирусната зараза, предложи духовенството на Руската православна черква (РПЦ) да призовае енориашите да останат вкъщи на Цветница и Великден, заяви ТАСС.

„ Духовенството на манастирите и енориите, ръководено с благословията на Светия патриарх, се предизвиква да призове вярващите към домашна молитва до унищожаване на рестриктивните мерки, наложени от управляващите. Това се касае за Великденските празници, в това число Страстната седмица ", се споделя в известието. 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР