Руската полиция съобщи, че иска да разпита опозиционера Алексей Навални

...
Руската полиция съобщи, че иска да разпита опозиционера Алексей Навални
Коментари Харесай

Руската полиция разкри подробности за случая с Навални, поиска да го разпита

Руската полиция заяви, че желае да разпита опозиционера Алексей Навални в Берлин, откакто Москва отхвърли позицията на Германия, че е , осведоми Агенция Франс Прес.
 Германия сезира Организацията за възбрана на химическите оръжия по случая с Навални
Германия сезира Организацията за възбрана на химическите оръжия по случая с Навални

Изследванията му са предадени на ОЗХО...

44-годишният критик на Кремъл и деятел против корупцията се . По-късно той бе приет в болница в Берлин. Германия твърди, че има доказателства, че Навални е токсичен с новичок, само че Москва отвръща, че лекарите не са разкрили следи от отрова.

Сибирската транспортна полиция съобщи, че Русия е готова да изиска нейни чиновници и " специалист " да се причислят към немските следователи. Полицията разясни след информацията, че , че служителите на реда могат да " изискат уточнения и да зададат спомагателни въпроси " и да вземат участие, до момента в който " немските сътрудници организират следствието с Навални, лекари и специалисти ".
 Лавров: Западът се пробва да измами Москва за Навални
Лавров: Западът се пробва да измами Москва за Навални

Ако такава логичност надделее, това би означавало, че те се слагат над закона

Кремъл дефинира опитите да се упрекна съветската страна в отравянето на Навални като " неуместни " и акцентира, че желае да разбере какво се е случило.

Международни политици считат, че отравянето наподобява най-вероятно е по поръчка на държавно управление и приканват Москва да потвърди , че не е забъркана.

В сряда държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео съобщи, че от висши съветски представители на властта, изказване, което Кремъл жигосах като " неприемливо ".
 Пребиха деятел от акцията на Навални
Пребиха деятел от акцията на Навални

Алексей Барабошкин, локалният координатор на Навални, беше " нападнат от незнайни нападатели "

Според доближени на Навални потреблението на новичок демонстрира, че единствено съветската страна може да е виновна.

Сибирската транспортна полиция прави " инспекция " какво се е случило и в петък разгласява някои открития какво е правил Навални. Те са открили Навални къде е бил отседнал, какво е хапвал и пил. Според тях той е пил " вино и коктейл с алкохол " . Полицията удостовери, че той е посетил Vienna Coffeehouse на летището в Омск, където се счита, че е изпил чаша чай с отровата . Сибирската транспортна полиция сподели още, че са разпитали всички, които са придружавали опозиционера като се изключи една жена , Марина Певчик, която е с " непрекъснато местопребиваване Англия ". Те в този момент се пробват да открият пасажерите на полета от Омск до Москва, на който Навални заболя на 20 август.
 Състоянието на Навални се усъвършенства, ускориха полицейската защита
Състоянието на Навални се усъвършенства, ускориха полицейската защита

Сега той може да приказва още веднъж

Русия неведнъж се оплака, че Германия не отвръща на молбата й да прегледа информацията , че Навални е токсичен с новичок.

Руски лекари настояват, че са сложили на Навални противоотрова, която също е употребена от лекари в болничното заведение в Берлин.

Посланикът на Русия в Организация на обединените нации Василий Небензя сподели пред Съвета за сигурност на Организация на обединените нации в четвъртък, че съветски лекари са " избавили Алексей Навални ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР