Руската компания Caviar е известна със своите модификации на популярни

...
Руската компания Caviar е известна със своите модификации на популярни
Коментари Харесай

Този покрит с парченца метеорит iPhone X струва 4500 долара

Руската компания Caviar е известна със своите модификации на известни модели телефони и за новите iPhone апарати тя също има екстравагантни оферти.

Ако имате няколко хиляди непотребни $ и желаете да разполагате с телефон, който се отличава елементарно, сигурно ще желаете да погледнете бутиковите предложения . Ако не – ами, отново си заслужава, въпреки и единствено с цел да видите какъв брой ексцентрично могат да бъдат направени някои артикули.



Вариантите за тил на телефона са с позлатени гербове на страни като Армения и Казахстан или пък емблемата на самостоятелната Чечения. Има такива с лика на Доналд Тръмп и Владимир Путин, още веднъж в злато. Ако предпочитате композиция от кожен тил, отрупан с диаманти, това също е вид. Има варианти с дизайн с православни икони или военни артикули като МиГ-35 и танка Т-14.

Може би най-екзотичният модел е iPhone X с титаниев корпус и късчета същински астероид. Т ой идва от региона Сеймчан в Магадан и ще ви коства 4500 $.

По-евтините – и тук употребявам думата “евтини” много свободно – разновидности са от 1000 до 3000 $. Модификациите могат да се изпълнят на iPhone 8, iPhone 8 Plus и iPhone X.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР