Руската икономика все още е в състояние да поддържа военната

...
Руската икономика все още е в състояние да поддържа военната
Коментари Харесай

Зеленски призова света официално да признае Русия за терористична държава

Руската стопанска система към момента е в положение да поддържа военната машина , тъй че са нужни нови пакети от наказания и светът би трябвало най-сетне публично да признае, че Руската федерация се е трансформирала в терористична страна . Това сподели президентът Володимир Зеленски във видеообръщение, представено от сътрудник на Укринформ.

" Войната не стопира. Военните закононарушения на Русия не стопират. Руската стопанска система към момента е в положение да поддържа своята военна машина. Затова са нужни нови пакети от наказания против Русия. Светът би трябвало най-сетне публично да признае, че Русия се е трансформирала в терористична страна ", сподели той.

Зеленски попита " какво друго би трябвало да създадат агресорите, какъв брой още хора би трябвало да убият, тъй че водачите на Запада, водачите на НАТО, да отговорят позитивно на украинското искане за зона, неразрешена за полети или да обезпечат на нашата страна самолетите, от които толкоз се нуждаем . "

" Говорих за това в тирада пред Конгреса на Съединени американски щати. Украйна получи мощна поддръжка от нашите американски другари. И аз благодаря на президента Байдън за това. Благодарен съм за водачеството, което сплоти демократичния свят ", сподели Зеленски.

Той разясни, че Украйна би трябвало да получи повече поддръжка - даже повече, в сравнение с получава в този момент: системи за противовъздушна защита, самолети, задоволително смъртоносни оръжия и муниции , с цел да " спре съветските окупатори ".

" Именно в тази тирада в Конгреса се обърнах както към Съединените щати, по този начин и към всички виновни страни по отношение на основаването на нова асоциация на U-24. Нов съюз, който подсигурява, че всеки агресор получава съгласуван международен отговор. Бързо и дейно. Незабавно. Не за седмици, месеци, години, а през първите 24 часа след офанзивата ", сподели той.

Зеленски разясни, че " към този момент не може да се има вяра на съществуващите институции ".

" Не можем да се надяваме, че бюрократите в интернационалните организации ще се трансформират толкоз бързо. Затова би трябвало да търсим нови гаранции. Създайте нови принадлежности. Вземете тези, които имат храброст и вършете това, което изисква справедливостта. Вече доказахме, че можем да вършим исторически неща. Това не е единствено нашата опозиция. Не е единствено защита ", сподели президентът.

Той напомни, че даже в подобен миг - най-голямото тестване за Украйна -.

" Сега Украйна може да употребява потоците на електрическа енергия от Европейския съюз. Ние се движим към това от десетилетия. Най-накрая се случи! Благодарен съм на всички енергетици на страната ни, на всички, които работиха за този резултат ", сподели президентът.

По-рано тази заран бе обявено, че, в резултата на което един човек е умрял, а трима са били ранени. Украинската страна заяви също по този начин за още един погубен съветски военачалник, само че тази информация към този момент няма без значение удостоверение.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски уточни целите, които страната отстоява при договарянията с Русия - прекъсване на войната, възобновяване на териториалната целокупност, гаранции за сигурност.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР