Руската делегация каза нещо много важно след преговорите днес: „Войските

...
Руската делегация каза нещо много важно след преговорите днес: „Войските
Коментари Харесай

ИЗЯВЛЕНИЕТО НА УКРАИНСКИЯ ВИЦЕПРЕМИЕР Е ЗА ВОЕНЕН СЪД! КОЙТО ПОДДЪРЖА ТАЗИ ВЛАСТ, СТАВА СЪУЧАСТНИК ВЪВ ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! НА ТЕБ ГОВОРЯ, КИРЧО!

Руската делегация сподели нещо доста значимо след договарянията през днешния ден: „Войските по места не извършват нарежданията на командването да пускат хората.“

Тоест и те признават, че командването на ВСУ/УКР издава такива заповеди. НО! Нацбатите по места ги пренебрегват.

Ирина Верещук, вицепремиер на Украйна, направи изказване в което сподели, че е „Неприемливо“ основаване на филантропични коридори към Русия.

НЕПРИЕМЛИВО????!!!!

Говорим за 30-40 км. разстояние спрямо други коридори, пътя е доста по-кратък и безвреден.

Тези изказвания удостоверяват два доста значими извода:
Имаме 3 страни в спора: Руска армия, (ВСУ/УКР) Украинска армия и Нац.бати. От постоянната Украинската армия се желае единствено да се предадат, да подпишат, че няма да водят война и се пускат у дома.Нацбатите или неонацистите, ще бъдат избивани. С тях диалог няма. И няма да има. Което значи, че те няма какво да губят. И употребяват за заложници освен спокойно население, само че и елементи на постоянната УКР/ВСУ армия, които са на място с тях. Защото тези елементи прелестно знаят, че ще бъдат убити при взлом, а другояче си отиват у дома. И на нацбатите не им пука за никакви заповеди от никой. За тях по този начин или другояче изхода е гибел.Изявлението на вицепремиера е признание за боен съд. Тя признава, че на нея не и пука за хората или за това да избави личния си народ без значение по какъв начин, а нея я интересува политическата страна на въпроса. Да не би инцидентно тези хора да се спасят в Русия и тя да наподобява добра в очите на Запада. На нея не и дреме, че има хиляди заболели и остарели хора за които това разстояние 30 км. е съвършено, тъй като някои даже физически не могат да пътуват стотици километри по страната.
Този вицепремиер доста ясно демонстрира, че хората никой не желае да ги избавя, значимо е да се направи верния медиен облик на агресора, пък в случай че ще всички украинци да умрат.

Тази власт би трябвало да бъде съдена.

Хората на Украйна не заслужават да умрат в името на персонални финансово политически ползи.

И който поддържа тази власт, става съизвършител във военно закононарушение. Да се знае.

На теб приказвам, Кирчо..

Тодор Ангелов
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР