Руската държавна компания Ростелеком няма да търси обезщетение за повредата

...
Руската държавна компания Ростелеком няма да търси обезщетение за повредата
Коментари Харесай

Русия няма да иска обезщетение от Китай за скъсания подводен кабел

Руската държавна компания " Ростелеком " няма да търси обезщетение за повредата на оптичен кабел , който беше пресечен в Балтийско море предишния месец и ще приключи ремонта за своя сметка, е споделил източник от компанията пред Ройтерс.

, че кабелът е бил развален, когато китайски контейнеровоз, NewNew Polar Bear, е минал над него късно на 7 октомври.

Финландските следователи подозират, че същият транспортен съд е виновен малко по-късно за, защото китайският транспортен съд е влачил котвата си по морското дъно. По-късно и е извадена от финландските следователи

Два други балтийски телекомуникационни кабела по маршрута на кораба бяха развалени през същата нощ. Собствениците на кораба отхвърлиха коментар, само че

" Ростелеком " е декларирал, че профилиран транспортен съд е почнал ремонт на 5 ноември на оптичния кабел, който минава от Санкт Петербург до съветския балтийски ексклав Калининград, и източникът сподели, че ще уведоми, откакто те бъдат приключени.

, че е уведомила Русия за своето следствие на повредата на тръбопровода Balticconnector, само че Москва не е поискала финландска помощ при следствието на случая с съветския кабел.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР