Руската държава се опитва да поддържа последователност дискурса по оправдаване

...
Руската държава се опитва да поддържа последователност дискурса по оправдаване
Коментари Харесай

Кремъл се тревожи от новите снимки в Безсмъртния полк

Руската страна се пробва да поддържа поредност дискурса по оправдаване и аргументация на войната : че нахлуването в Украйна наподобява на руския опит от Втората международна война и е. Последователността в аргументацията обаче не се получава. Това разяснява в днешния си отчет английското разузнаване към военното министерство.

На 18 април 2023 година съветските държавни медии оповестиха, че от " съображения за сигурност " се анулират годишните възпоменателни маршове " Безсмъртният полк ", отдадени на Великата отечествена война ". Според английското военно разузнаване в реалност обаче е по-вероятно управляващите да са ги отменили не заради " съображения за сигурност ", а поради терзания, че в маршовете ще се включат доста родственици и близки на починали в така наречен от руснаците специфична военна интервенция в Украйна, която тече и сега. Така участниците в " Безсмъртния полк " биха привлекли вниманието към , които Русия дава в актуалната война.
 Маршът на „ Безсмъртния полк “ няма да се състои
Маршът на „ Безсмъртния полк “ няма да се състои

Заради риска, който съществува в районите на РФ, освен в Крим

Британското разузнаване насочва и към други непоследователности в оправдателния дискурс на Руската федерация. Припомнят се думите на Евгений Пригожин, който обществено изрази подозрение, че в Украйна има нацисти, както настояват Кремъл и неговата агитация.

Друг образец за сходна непоследователна агитация се вижда във обстоятелството, че на 12 април държавната осведомителна организация РИА Новости заяви за някои " неповторими " документи от архивите на ФСБ, които сочат присъединяване на .

В реалност убийствата са осъществени през 1940 година и за тях дава отговор Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР) - организация, която по-късно се трансформира във ФСБ . Дори съветската Държавна дума през 2010 година публично осъжда Йосиф Сталин за това, че е наредил тази екзекуция на 22 000 полски жители, най-вече от елита на нацията.
 Германското разузнаване: Неонацисти се бият в Украйна, само че на страната на Русия
Германското разузнаване: Неонацисти се бият в Украйна, само че на страната на Русия

Сътрудничеството с тези групи довежда до парадокс декларираната от Кремъл причина за войната - по този начин наречената " денацификация " на Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР