Руската частна военна компания Вагнер започна изграждането на защитна линия

...
Руската частна военна компания Вагнер започна изграждането на защитна линия
Коментари Харесай

Руската частна компания Вагнер изгражда защитна линия в източната украинска Луганска област

Руската частна военна компания " Вагнер " стартира построяването на защитна линия в източната украинска Луганска област, която Русия разгласи предишния месец за своя територия, съобщи Франс прес, като се базира на нейния началник Евгений Пригожин.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7743
" Изграждаме укрепления по продължение на линията на прикосновение, за която се утвърди названието " линията " Вагнер ", заяви през днешния ден Пригожин в обществените мрежи.

" Става дума за отбрана на няколко равнища ", сподели той, само че не оповести детайлности за дължината на линията, нито за точното местонахождение на оборудванията, нито за това какъв брой време ще отнеме нейното създаване.

Пригожин посочи, че построяването на защитната линия не е безспорна нужда, като се вземе поради, че самото наличие на бойците от " Вагнер " е задоволително за въздържане на украинската войска.

Той призна в края на предишния месец, че през 2014 година е основал " Вагнер ", с цел да се бори в Украйна, както и че компанията работи в Африка, Близкия изток и Латинска Америка, напомня Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР