Руската бръмчалка Настя Рибка, която стана популярна в целия свят,

...
Руската бръмчалка Настя Рибка, която стана популярна в целия свят,
Коментари Харесай

"Изнасилената" красавица Настя Рибка отправи личен призив към Путин и обеща уличаваща информация за любовника си - олигархът Дерипаска

Руската бръмчалка Настя Рибка, която стана известна в целия свят, с помощта на половите си подвизи и признанията, че е била изнасилена на яхта от милионера Сергей Дерипаска, направи нов удар.

Този път тя прикани от видеообръщение президента Владимир Путин да се свърже с нея с обещанието, че има много забавна информация освен за Дерипаска, опозиционера Навални, само че и за хора от президентската администрация.

" През последните две години се занимавам с това, че организирам разнообразни опити, провокирайки разнообразни богати хора от равнището на Сергей Дерипаска, Олег Приходко, Алексей Навалний. През последните две години получих доста информации, които не съумях да вместя в двете си книги. Тази информация може да бъде забавна на някои хора от съветската федерация. Затова назначавам персонална среща на Владимир Владимирович Путин. Много ще се веселя да се срещна с него и да споделя с него тази информация, която имам, касаеща сътрудниците му, неговите чиновници и него персонално. В течение на една седмица ще очаквам от неговите представители връзка с мен ", споделя дръзката хубавица.



Името й нашумя, откакто Алексей Навални направи собствен следващ филм-разследване. Там Настя е основна героиня и споделя, че е била на яхтата на Олег Дерипаска, където бил също по този начин вицепремиерът Олег Приходко, където съгласно нея, я изнасилвали. Коя е тази госпожица? Настя Рибка - това е псевдоним на Анастасия Вашукевич, която пристигнала в Москва от Беларус. По едни данни се родила през 1996 година, а съгласно други е към този момент на 28 години. В Москва девойката, която се показва за модел и екскорт, води курсове по съблазняване.

Твърди, че е свалила най-малко шестима доларови милиардери. Води се създател на книгата " Дневник за съблазняването на Милиардер, или Капан за олигарха ".

Превод и редакция БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР