Руската армия сега е с 15% по-голяма, отколкото в началото

...
Руската армия сега е с 15% по-голяма, отколкото в началото
Коментари Харесай

Ген. Кристофър Каволи: Руската армия сега е с 15% по-голяма, отколкото когато нахлу в Украйна

Руската войска в този момент е с 15% по-голяма, в сравнение с при започване на войната в Украйна. Това разгласи висшият главнокомандващ съюзническите сили на НАТО в Европа ген. Кристофър Каволи, оповестява изданието Business Insider, представено от " Фокус ".

" През миналата година Русия усили броя на своите фронтови войски от 360 000 на 470 000 “, означи генералът от армията на Съединени американски щати на чуване в комисията по защита на Камарата на представителите.

Той добави че нарастването на броя се дължи на решението на Москва да увеличи наборната възраст от 27 на 30 години.

Според Каволи всичко това значи, че Русия ще може да усили броя на наборниците с два милиона през идващите години.

" Като цяло Русия е на път да командва най-голямата войска на континента. Независимо от изхода на войната в Украйна, Русия ще бъде по-смъртоносна и по-ядосана на Запада, в сравнение с в дните от началото на спора ", предизвести генералът.

„ Независимо от изхода на войната в Украйна, Русия ще бъде по-голяма, по-смъртоносна и по-ядосана на Запада, в сравнение с когато нахлу “, добави той.

Превъзходството на Русия в артилерията над Украйна ще се удвои единствено за няколко седмици, защото дефицитът се усилва, предизвестява ген. Каволи.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР