Руската армия прие нова стратегия за нанасяне на удари по

...
Руската армия прие нова стратегия за нанасяне на удари по
Коментари Харесай

Русия с нова тактика „двоен удар“ за атаки с балистични ракети „Искандер“

Руската войска одобри нова тактика за нанасяне на удари по украински позиции благодарение на своите балистични ракетни системи Искандер-М, която включва по едно и също време изстрелване на голям брой ракети по избрана цел. За това написа американското издание MilitaryWatch.

Такива офанзиви включват следващи последващи удари, нанесени след изчислени шпации, за които се оповестява, че са съумели да заловен украинските сили неподготвени и да усилят оптимално жертвите, откакто украинският личен състав се е събрал в точката на удара.

Въпреки че в началото съветските сили страдаха от напрежение в запасите от ракети 9K720 за техните системи Искандер-М, увеличението на производството до няколко пъти предвоенните темпове увеличи запасите от ракети, което разрешава потреблението на нови тактики, които включват разход на повече ракети. Нарастващото разбиране, че украинските сили са покрай точката на изкривяване, също може да е нараснало тласъка за произвеждане поради възходящия дефицит на доставки макар спомагателните разноски, които това води до съветската войска.

Наред с наземните системи за противовъздушна защита като С-400, Искандер-М е клас разрешава на отбранителния бранш на Русия да е в крайник с военновременните разноски, а също и да разшири броя на услугите, като в същото време продължи износа.

Системата даде жизненоважно средство за асиметрично опълчване на силите на НАТО, с цел да компенсира по-ограничените благоприятни условия на Русия за нанасяне на удари въздух-повърхност заради по-малките й военновъздушни сили и неналичието на огромен брой изтребители от пето потомство.

Изстреляните ракети съставляват особени провокации за защитата на врага освен заради способността им да носят профилирани бойни глави за навлизане, само че и заради своите полубалистични депресирани траектории, които включват апогеи от 50 км и способността да правят обширни маневри по време на полет, което ги прави извънредно сложни за прихващане.

Искандер-М е тясно основан на руския ОТР-23 Ока, който руската войска извади от въоръжение под американски напън след края на Студената война, като по-специално усъвършенствания вид Ока-У има качества и външен тип, съвсем неразличими от тези на новата съветска система.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР