Руска компания предлага пет милиона рубли (72 000 долара) в

...
Руска компания предлага пет милиона рубли (72 000 долара) в
Коментари Харесай

Руска компания дава 5 млн. рубли на първия войник, унищожил или пленил западен танк в Украйна

Руска компания предлага пет милиона рубли (72 000 долара) в брой на първия съветски боец, който унищожи или плени създаден на Запад танк в Украйна, съобщи Ройтерс.

Миналата седмица Съединени американски щати, Германия и няколко европейски страни споделиха, че ще пратят десетки съвременни тежки танкове на Украйна, а Кремъл се зарече да ги унищожи, напомня Българска телеграфна агенция.

Сега съветската компания " Форес ", която е основана в Урал и която създава материали за фракинговия рандеман, предлага парите в брой за пленяване и заличаване на западен танк. В изказване на компанията се споделя, че НАТО цялостни Украйна с безкрайно количество оръжия и ескалира спора. Компанията споделя, че ще заплати 5 милиона рубли на първия съветски боец, унищожил западен танк и по 500 000 рубли за всеки следващ погубен танк.

Освен това 15 милиона рубли (215 000 долара) ще бъдат платени за първия свален западен изтребител, доставен на Украйна, в случай че въобще такива самолети бъдат предоставени на тази страна.

Русия е разположила още войски по границата си с Украйна, съобщи регионалният шеф на Курска област

Русия е трансферирала още военни елементи и съоръжение до границата си в Украйна в Курска област, съобщи регионалният шеф Роман Старовойт, представен от Ройтерс.

Местните управляващи споделиха, че Курска област неведнъж е била подлагана на украински обстрел, откогато съветската войска влезе в Украйна преди близо една година. Тогава някои съветски елементи направиха нахлуване от Курска област, макар че превзетите от тях територии бяха отвоювани от Киев.

Старовойт съобщи на съвещание на регионалната администрация, че в Курск към този момент е образуван стабилен контингент, формиран от чиновници на въоръжените сили, както и на граничните и правоприлагащите органи, само че че " е належащо да се обезпечи необятна поддръжка за приемането, разполагането и организирането на спомагателни сили ". Русия усилва военното си наличие в тази област, с цел да отбрани границата си, изясни Старовойт.

Киев неведнъж предупреждаваше, че Москва може да направи нов опит за завладяване на части от Североизточна Украйна . Украинските управляващи алармираха за засилена взаимна военна активност на Русия и Беларус на друго място, ситуирано на към 200 километра западно от Курск, от която през февруари също имаше нахлуване на съветски елементи.

Междувременно Русия разгласи сполучливо нахлуване в Донбас . Армията се е закрепила в град Угледар, разгласи шефът на окупираната Донецка област. В последните седмици съветските елементи означават първо нахлуване от месеци. Западното разузнаване го дефинира като минимално, а Киев споделя, че нанася огромни вреди на съперника.

От самото начало на войната Угледар e под контрола на Украйна. Според военни специалисти градът има стратегическо значение. Той е една от значимите точки за сухопътния кулоар, който Русия желае да откри сред своята територия и окупирания Крим.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР