Руска частна компания (ЧВК) Редут се стреми да наеме жени

...
Руска частна компания (ЧВК) Редут се стреми да наеме жени
Коментари Харесай

Лондон: Русия набира и жени за наемници в Украйна

Руска частна компания (ЧВК) " Редут " се стреми да наеме дами за присъединяване в бойните дейности в Украйна за първи път, се споделя в ежедневния отчета на разузнаването на английското министерство на защитата, обобщение от който се разгласява в обществената мрежа Х.

Скорошни реклами в обществените медии призовават жени да се причислят към батальона " Борз ", част от съветската ЧВК " Редут ", с цел да служат като снайперистки и операторки на дронове. " Редут " евентуално е.

През март 2023 година съветският министър на защитата Сергей Шойгу сподели, че 1100 дами са били ситуирани в Украйна, което ще се равнява на единствено към 0,3 % от съветските сили , изпратени там. Както се показва в рекламата на " Редут ", сега те работят най-вече в здравната работа и изхранването на военния личен състав.

Остава неразбираемо дали редовната съветска войска ще се опита да последва образеца и да отвори повече бойни позиции за дамите.

Жените рядко са поемали бойни функции на първа линия в границите на проруските сили по време на сегашния спор . Въпреки остава мощна традицията за дами снайперисти и служещи в други бойни елементи в руската войска по време на Втората международна война.
 Русия към този момент набира и дами за бойни задачи в Украйна
Русия към този момент набира и дами за бойни задачи в Украйна

Те се включват във войната като снайперисти и оператори на дронове
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР