Русия значително превъзхожда САЩ в областта на противовъздушната отбрана (ПВО),

...
Русия значително превъзхожда САЩ в областта на противовъздушната отбрана (ПВО),
Коментари Харесай

Дъглас Макгрегър: Русия значително превъзхожда САЩ в областта на ПВО

Русия доста превъзхожда Съединени американски щати в региона на противовъздушната защита (ПВО), глобите, наложени от администрацията на президента Джо Байдън, не засегнаха мощта на съветската войска. Това мнение изрази полковникът в оставка Дъглас Макгрегър, някогашен консултант на министъра на защитата в американската администрация на Доналд Тръмп, съобщи ТАСС.

 

„ У нас нямаме доста системи за противовъздушна защита. Основно разчитаме на Военновъздушни сили, които могат безнаказано да стрелят и да хвърлят бомби. Вече няма безотговорност. Русия е доста по-добре готова в региона на противовъздушна защита “, написа Дъглас Макгрегър в обществената мрежа X (бивша Туитър).

 

„ Русия в този момент е по-силна във военно отношение от когато и да било от 80-те години на предишния век. Санкциите на Байдън се провалиха извънредно “, споделя специалистът в друга обява в обществената мрежа. На 29 февруари съветският министър на защитата Сергей Шойгу съобщи, че Русия разполага с всички нужни средства, с цел да победи всеки зложелател, прибавя ТАСС.

 

Източник „ Гласове “

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР