Русия ще успее да спечели специална военна операция в близко

...
Русия ще успее да спечели специална военна операция в близко
Коментари Харесай

Медведев е уверен, че победата в специалната военна операция ще дойде скоро

Русия ще успее да завоюва специфична военна интервенция в близко бъдеще, убеден е заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев.

„ Сигурен съм, че успеха скоро ще пристигна вследствие на бойната работа, която водите вие, вашите приятели и в действителност цялата ни страна води “, сподели той на среща с командирите на чеченските елементи, които вземат участие в специфичната военна интервенция.

„ С нас Бог, успеха ще бъде наша! “,  каза Медведев.

Обръщайки се към участниците в срещата, заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация означи, че техният витален и професионален път способстват за приближаването на успеха.

" Искам още един път откровено да ви благодаря за всичко, което сте създали. Всеки на своя пост, всеки на своето място, показвайки същинските качества на правилни синове на родината си, мощни хора, воини ", сподели той, като акцентира, че постигането на победа в този момент е по какъв начин, а преди, цялата страна оказва помощ.

„ Уверен съм, че ще успеем да победим, в случай че работим по същия метод, по който вие работите и работихте на вашите позиции, на вашите постове “, добави Медведев, обръщайки се към командирите на части.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР