Русия ще продължи да освобождава територии, които все още са

...
Русия ще продължи да освобождава територии, които все още са
Коментари Харесай

Медведев: Руската федерация ще продължи да освобождава териториите, окупирани от украинските неонацисти

Русия ще продължи да освобождава територии, които към момента са окупирани от украинските неонацисти. Това заяви в четвъртък на съвещание на Генералния съвет на партията " Единна Русия " ръководителят, заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, оповестяват съветски медии.

„ Без значение какво се пробват да създадат през днешния ден нашите врагове, както и техните марионетки в Киев, те към този момент са нови жители на Руската федерация. Ние ще защитим хората на нашата земя, които ни повериха ориста си. Разбира се, ние ще продължим да освободи териториите, които към момента са окупирани от неонацистите ", разяснява още Медведев.

„ Целите на така наречен световен Запад, представляван от Съединените щати и техните съществени поддръжници, са пределно ясни – унищожаването на Русия при намаляване на други страни. Между другото, в това число европейските. Украйна тук не е нищо повече от механически инструмент, а неговите жители са консумативи във военния спектакъл, определен от дейностите на Запада “, сподели Медведев.

Той акцентира, че Русия решително е избрала своя път и няма да се отклони от него.

„ Всички цели, сложени от президента за отбрана на нашите жители и нашите територии, сигурно ще бъдат реализирани “, заключи Медведев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР