Русия се очаква скоро да предостави на режима на сирийския

...
Русия се очаква скоро да предостави на режима на сирийския
Коментари Харесай

Русия дава С-300 на Сирия, плаши Израел с катастрофални последици

Русия се чака скоро да даде на режима на сирийския президент Башар Асад системи за противовъздушна защита С-300 " Фаворит " макар опълчването на Израел и Запада.

Това са разкрили двама високопоставени военно-дипломатически източници пред съветския в. " Комерсант ", като те са допълнили, че въпросът бил " значително политически " и бил съвсем решен .

Руските управляващи обаче акцентират, че в случай че Израел нападна новите системи, това щяло да има " пагубни последствия " за всички страни, прецизират израелски медии.

 Сирия: Удариха с ракети Военновъздушни сили база
Сирия: Удариха с ракети Военновъздушни сили база

Няма без значение удостоверение

Очаква се доставката на комплексите да бъде осъществена безплатно , защото сирийците нямали пари за закупуването на нови Противовъздушна отбрана системи от този вид, а Русия също по този начин нямала желание да отпуска заем за задачата.

Според източниците Сирия възнамерява да сътвори за малко време, въз основата на " Фаворит ", ешелонирана система на сирийската противовъздушна защита. Тя ще бъде предопределена за защита на Дамаск и териториите, на които е ситуирана авиационна техника, от обстрел .

 Съединени американски щати, Франция и Англия удариха Сирия Обновена
Съединени американски щати, Франция и Англия удариха Сирия

Заради химическата офанзива по-рано този месец

Това става дни след ракетната офанзива на Съединени американски щати, Англия и Франция против военни обекти в Сирия, която беше подхваната поради химическата офанзива, осъществена в сирийския град Дума на 7 април, за която Западът упреква силите на Асад. Русия от своя страна отхвърля въобще да е имало химическа офанзива.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР