Русия се готви за дълга, многогодишна война срещу Украйна, значително

...
Русия се готви за дълга, многогодишна война срещу Украйна, значително
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия се готви за дълга, многогодишна война срещу Украйна

Русия се готви за дълга, многогодишна война против Украйна, доста увеличавайки разноските за защита..

Според английското разузнаване това се потвърждава от документи на съветското министерство на финансите, съгласно които през 2024 година Кремъл възнамерява да отдели една трета от общите разноски на държавния бюджет за войната, написа украинската организация УНИАН

„ Документите, евентуално изтекли от съветското Министерство на финансите, демонстрират, че съветските разноски за защита се чака да набъбнат до към 30 % от общите държавни разноски през 2024 година Министерството предлага бюджет за защита от 10,8 трилиона рубли, което се равнява на към 6 % от Брутният вътрешен продукт и нарастване от 68 % спрямо 2023 година “, се споделя в отчета на английското министерство на защитата.

Разузнавателната работа допуска, че Русия ще може да поддържа това равнище на разноските за защита до 2024 година, по-специално посредством понижаване на разноските за други потребности на страната.

Министерството на защитата на Обединеното кралство отбелязва, че цялостната информация за съветските разноски за отбранителния бранш е класифицирана. Въпреки това даже изтеклите числа като цяло демонстрират, че Русия се готви за доста години борби в Украйна.

Както заяви УНИАН, Русия чака да приключи войната в Украйна до 2025 година Както е известно, нашествениците не съумяха да реализират задачите си „ за два-три дни “.

Правозащитници споделиха, че Министерството на труда и обществената отбрана на Руската федерация неотдавна е поръчало повече от 230 хиляди удостоверения за фамилиите на починали окупатори, само че тази цифра несъмнено е подценена.

Според Центъра за стратегически връзки Кремъл на вятъра търси способи да успокои елементарните хора посредством краха на „ своите “ на Путин. Както отбелязва центърът, интервалът до 2025 година е същата заблуда като „ завладяването на Киев за три дни “, „ успеха “ преди 9 май “ и други прогнози за по този начин наречената „ специфична интервенция “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР