Русия се е опитала да манипулира миналогодишните президентски избори в

...
Русия се е опитала да манипулира миналогодишните президентски избори в
Коментари Харесай

Разузнаването на САЩ: Русия е опитала да манипулира изборите през 2020-а в полза на Тръмп!

Русия се е пробвала да манипулира миналогодишните президентски избори в Съединени американски щати в интерес на Доналд Тръмп и това е ставало със знанието и може би под директното управление на президента Владимир Путин.

Това са заключения в отчет, оповестен от канцеларията на шефа на националното разузнаване на Съединени американски щати, представен от организация Ройтерс.

Кампанията за манипулиране на американските гласоподаватели се е изразявала в разпространяване на изказвания против демократите, претендента им Джо Байдън и сина му Хънтър. Руски сътрудници са се пробвали да изострят още повече разделянето измежду американците по въпроса за расовата дискриминация.

" След обзор на тези констатации и на отчета... министърът на финансите, в съдействие с държавния секретар, основния прокурор и вътрешния министър, ще наложат наказания поради това, което се дефинира като непозната интервенция в изборите в Съединени американски щати ", се споделя в отчета на американското разузнаване

В него се показва още, че Китай се е въздържал от сходни дейности, защото е сметнал, че рискът е по-голям от възможните облаги.

Но Иран е развил " многопосочна акция " за да подкопае доверието в Тръмп, настояват създателите на отчета.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР