Русия се е намесвала в изборите в САЩ и ще

...
Русия се е намесвала в изборите в САЩ и ще
Коментари Харесай

Какви ги върши Путин? Сензационно разкритие от негов близък

" Русия се е намесвала в изборите в Съединени американски щати и ще продължи да го прави ", съобщи Близък съдружник на Владимир Путин. Евгений Пригожин, предприемач и създател на наемническата група " Вагнер ", чиито членове са в челните редици на настъплението на Москва в Украйна, направи това самопризнание в съветската обществена мрежа " Вконтакте ", съобщи Politico.

Запитан от публицист дали Русия се е намесила в междинните избори в Съединени американски щати на 8 ноември, Пригожин отговори: " Господа, ние се намесихме, намесваме се и ще се намесваме ", като добави: " деликатно, точно, хирургически и по наш си метод, както знаем ".
-->
Без да дава повече пояснения, той добави: " По време на нашите интервенции ще отстраним двата бъбрека и черния дроб едновременно ", написа БГНЕС.

Слуховете, че Пригожин - който е подложен на наказания от Вашингтон и европейските страни - е забъркан във вмешателство в американските избори, не са нови. През юли Държавният департамент на Съединени американски щати разгласи премия от 10 млн. $ за информация за неговото " присъединяване в интервенция в американските избори ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР