Русия съобщи, че отваря хуманитарен коридор за цивилни, които да

...
Русия съобщи, че отваря хуманитарен коридор за цивилни, които да
Коментари Харесай

Русия отваря хуманитарен коридор за цивилни от Азовстал

Русия заяви, че отваря филантропичен кулоар за цивилни, които да могат да изоставен металургичния цех " Азовстал " в град Мариупол.

Заводът на пристанището в Мариупол е считан за финален бастион на съпротивата в града. До момента двете страни се упрекват взаимно за провалените опити за евакуация от региона, а пред ББС поданици, съумели да избягат, споделят, че са били държани в съветски центрове, сходни на концентрационни лагери.

Пет железопътни гари в централна и западна Украйна станаха обект на въздушни удари, към момента няма съответна информация за жертви и потърпевши.

След срещата си с украинския президент Володимир Зеленски американският държавен секретар Антъни Блинкън съобщи, че Русия се пробва да унищожи елементи от Украйна, само че не съумява да реализира военните си цели. А министъртът на защитата Лойд Остин съобщи, че Украйна може да завоюва войната, в случай че разполага с подобаващата техника и поддръжка. По думите му Вашингтон желае да види Русия отслабена до степен, в която да не може да води война.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР