Русия работи по нова концепция за външната политика, като се

...
Русия работи по нова концепция за външната политика, като се
Коментари Харесай

Песков с поредни манипулации: Русия работела по нова външна политика, Азиатският регион ѝ бил най-важен

Русия работи по нова идея за външната политика, като се има поради, че интернационалната конюнктура се трансформира доста бързо и се основава нова международна действителност, сподели прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков на Източния стопански конгрес ( EEF), представен от БГНЕС. 

„ Работата по този документ продължава. Факт е, че събитията на интернационалната политическа сцена се трансформират доста бързо. Изправени сме пред нова международна действителност, която би трябвало да се вземе поради при основаването на концепцията “, сподели Песков.

Той добави, че няма потребност да се бърза с правенето на този документ, само че добави, че доста страни са изразили открита неприязън към Русия.

„ Поради сходно отношение към Русия е належащо да се минимизират отрицателните последствия от техните дейности. Има доста страни, които намерено демонстрираха своята войнствена позиция по отношение на Русия. Тези страни подхващат разнообразни дейности, които са срещу нашите ползи и ни вредят. Така че би трябвало да създадем баланс, да понижим отрицателните въздействия “, сподели Песков.

Той счита, че не е правилно да се приказва, че Русия се е обърнала на изток след западните наказания. „ Азиатско-тихоокеанският район постоянно е бил значим за Русия. Всъщност това е най-важният ни район, тъй че не е вярно да се каже, че в този момент сме се обърнали на изток и сме почнали да променяме целите. Разбира се, когато Западът вкара изкуствено ограничаващи ограничения против Русия, търговията и стопанските системи започнаха да се обръщат още повече на изток “, добави Песков.

Не става изключително ясно каква ще е новата идея за външна политиката на Кремъл, само че думите на президентския представител звучат двусмислено. Освен това, не излиза наяве, щом Азия е обичаната територия на Москва, за какво всичките ѝ хтонични сили са ориентирани към Европа, където е пуснала отровните си пипала. Същевременно имперските упоритости на Владимир Путин също не са ориентирани към Азия, а към опит да се мачкат цивилизовани европейски страни. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР