Русия продължава с шантажа, като е напълно наясно, че няма

...
Русия продължава с шантажа, като е напълно наясно, че няма
Коментари Харесай

Асен Агов: Русия не може да издържи финансово и икономически един военен конфликт

" Русия продължава с шантажа, като е изцяло наясно, че няма да реализира нищо с тези дейности. Защото НАТО в никакъв случай не е имал офанзивни интервенции, до момента в който плануваната от Русия е офанзивна, т.е. нападателят, агресорът е Русия.... Тази съветска експанзия би трябвало да бъде посрещната и тя не може да бъде посрещната с военни средства, а с дипломатически ".

Това сподели пред БНР журналистът Асен Агов и добави, че напрежението сред НАТО и Русия ще деескалира, тъй като Русия е слаба и не може да издържи финансово и стопански един боен спор:

" Тя е суровинна база за индустриалния свят, а не разви своя промишленост, един чип не се създава там. Руското население от ден на ден и повече обеднява, смъртността е висока, тъй като отхвърлят да се имунизират ". 

Дипломацията е единственият излаз, безапелационен беше Агов.

Той акцентира, че на предхождащата среща САЩ-Русия са се разбрали, че не се схващат .

Според него днешният митинг на " Възраждане " в София е " биологична бомба ", тъй като всички участници са били без маски :

" Сигурен съм, че на следващия ден ще пламне гърмеж от заразяване с Covid-19 ".

Той предложи протестиращите да бъдат чути от ръководещите, само че откакто се ревизира до каква степен тази " биологична бомба " се е отразила на броя на новозаразените в България.

Интервюто на Людмила Железова с Асен Агов в предаването " Нещо повече " можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР