Русия призовава Съединените щати, Великобритания и Франция да спрат да

...
Русия призовава Съединените щати, Великобритания и Франция да спрат да
Коментари Харесай

Русия към САЩ, Великобритания и Франция: Стига манипулации

Русия приканва Съединените щати, Англия и Франция да спрат да манипулират химическия въпрос, с цел да окажат напън върху Дамаск и неговите съдружници. Това се показва в изказване, издадено в петък от съветското външно министерство.
Министерството обръща внимание на изказването на " трите " непрекъснати западни членове на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации във връзка петата годишнина от нещастието на потребление на зарин в източна Гута. " Жалко е, че Вашингтон, Лондон и Париж се възползва от тъжна дата за сирийския народ и интернационалната общественост, в полза на техния унищожителен курс целящ дискредитирането на президента на Сирия ", означават от министерството, представено от БГНЕС.
В сряда Съединените американски щати, Франция и Англия за следващ път упрекнаха управляващите в Сирия в осъществяването на набези с химическо оръжие и обявиха подготвеност за ответни дейности при нов случай от сходен темперамент.
„ На годишнината от ужасяващото нахлуване със зарин в [източна] Гута, Съединени американски щати, Англия и Франция още веднъж осъждат потреблението на химически оръжия от режима на Асад… Нашата позиция по отношение на потреблението на химическо оръжие от режима на Асад остава непроменена. Както към този момент демонстрирахме, ние ще отвърнем уместно на всяка бъдеща приложимост на химическо оръжие от режима на Асад “, се споделя в заявление, публикувано от непрекъснатото посланичество на Съединените щати в Организация на обединените нации.
„ Призоваваме хората, които се преструват, че се интересуват от ползите на сирийския народ да спрат с разрушителният си курс с манипулирането на химическата тематика, за да се окаже напън върху Дамаск и нейните съюзници”, споделят още от дипломацията на Русия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР