Русия при управлението на президента Владимир Путин се превръща в

...
Русия при управлението на президента Владимир Путин се превръща в
Коментари Харесай

Дмитрий Гудков: Русия се превръща в диктатура, опозицията е унищожена

Русия при ръководството на президента Владимир Путин се трансформира в тирания, решена да унищожи опозицията преди парламентарните избори през септември. Това счита съветският опозиционер Дмитрий Гудков, който избяга от страната, с цел да защищити фамилията си от репресиите на Кремъл, представен от Франс прес.

Четиридесет и една годишният Гудков е някогашен народен представител. Той прекара 48 часа в ареста предходната седмица поради неразбираем случай с неплатени наеми, в който бе забъркана и неговата вуйна.

Междувременно, по думите на опозиционера, който планираше да се кандидатира на изборите, хора, близки до Кремъл, са се обадили на татко му и на брачната половинка му с посланието, че той би трябвало да напусне страната най-малко до деня на вота. В противоположен случай против околните му щяло да стартира правосъдно гонене.

Пред Франс прес Дмитрий Гудков, който тази седмица дойде в Киев, споделя, че Русия от дълго време е властническа, само че в този момент е доста по-близко до диктатурата.

" Те желаеха да отпътува, с цел да не им преча, до момента в който фалшифицират изборите ", добавя той, имайки поради, както той го назовава, " режима на Путин ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР