Русия прехвърли в Беларус ракетно-оръжейни системи за противовъздушна отбрана Панцир-С“.

...
Русия прехвърли в Беларус ракетно-оръжейни системи за противовъздушна отбрана Панцир-С“.
Коментари Харесай

Напрежение! Русия разполага страховити оръжия

Русия трансферира в Беларус ракетно-оръжейни системи за противовъздушна защита „ Панцир-С “. Това се прави в границите на инспекция на силите за реакция на Съюзната страна, оповестиха от съветското министерство на защитата, предава NOVA.

„ Поделенията на съветските въоръжени сили, участващи в инспекцията на силите за реакция на Съюзната страна, не престават да се предислоцират в Република Беларус. Друг боен ешелон достави на гарата за разтоварване ракетно-оръжейни системи за противовъздушна защита „ Панцир-С “ на Източния боен окръг “, споделиха от министерството.

От видеозаписа на Министерството на защитата излиза наяве, че, пристигналата в Беларус дивизия на системите " Панцир-С " включва 12 бойни машини, всяка от които може да носи 12 зенитни ракети в транспортно-пускови контейнери.

От Министерството на защитата прецизираха, че след разтоварване, персоналният състав ще се насочи към посочените региони, където ще оборудва позиции и ще заеме учебно-бойно дежурство в границите на Единната районна система за противовъздушна защита на Беларус и Русия.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР