Русия предупреди за "непредвидими последствия", ако Съединените щати и техните

...
Русия предупреди за "непредвидими последствия", ако Съединените щати и техните
Коментари Харесай

Ден 52 от войната: Русия бомбардира Лвов, ракети удариха Киев и Харков

Русия предизвести за "непредвидими последици ", в случай че Съединените щати и техните съдружници продължат да доставят Украйна с оръжие. В 52-рия ден от войната, съветски бойни самолети бомбардираха Лвов, съветски ракети удариха Киев и Харков.
По обяд съветската войска нападна центъра на Харков - вторият по величина град в Украйна. В изумения регион има доста жилищни и бизнес здания. Съобщава се за един умрял и 18 ранени.
Губернаторът на Лвовска област заяви за въздушни удари в региона. Максим Козицки разгласи, че съветски аероплан Су-35 е нанесъл ракетни удари по Лвов. Украинската система за противовъздушна защита е унищожила четири крилати ракети.
Най-малко двама души починаха и петима са ранени след съветска офанзива с гранатомети против жилищна постройка в Николаев.
В Чернигов още търсят защитата на стадиона на локалния футболен тим. Съоръжението е потърпевшо мощно от съветските удари, образувал се е 9-метров кратер. Местните управляващи споделят, че в региона няма боен обект, само че съветските сили са хвърлили бомби от 500 кг до един звук. Много от къщите в прилежащо село са в руини.
По данни на Организация на обединените нации повече от пет милиона украинци са били принудени да изоставен домовете си поради войната в родината им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР