Русия предупреди, че ще увеличи ракетните удари по Киев, ако

...
Русия предупреди, че ще увеличи ракетните удари по Киев, ако
Коментари Харесай

Русия предупреди, че може да увеличи ракетните удари по Киев

Русия предизвести, че ще усили ракетните удари по Киев, в случай че нападенията на украинските въоръжени сили против територията ѝ продължат.

Говорителят на съветското министерство на защитата Игор Конашенков съобщи, че през нощта високоточни ракети с морско базиране “Калибър ” са поразили боен обект в покрайнините на Киев. Разрушени са били няколко цеха за произвеждане и ремонт на зенитно-ракетни комплекси със междинен и огромен обхват и на противокорабни ракети. 

" Броят и мащабите на ракетните удари по обекти в Киев ще се усилват в отговор на осъществяваните от киевския националистически режим терористични офанзиви или диверсии на съветска територия. "

Конашенков заяви, че комплекс С-400 е свалил в Черниговска област украински хеликоптер Ми-8, който преди този момент атакувал обитаемо място в Брянска област в Русия.

Говорителят на военното ведомство регистрира триумфи и в град Мариупол. 

При настъпателни дейности в град Мариупол формация на съветските войски и подразделения на Донецката национална милиция изцяло са освободили от украински националисти металургичния комбинат " Илич ".  
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР