Русия поднови наземната атака срещу Киев. Нападната е военна база

...
Русия поднови наземната атака срещу Киев. Нападната е военна база
Коментари Харесай

Руска военна колона 64 км настъпва към Киев

Русия възобнови наземната офанзива против Киев . Нападната е военна база до градчето Бровари.

То се намира на 25 км североизточно от столицата.

Междувременно сателитни фотоси демонстрираха, че към Киев настава съветска военна колона , дълга към 64 километра. Тя се движи в северозападно направление към столицата.
 Руски ракети още веднъж полетяха против Киев
Руски ракети още веднъж полетяха против Киев

Сирени вият в столицата на Украйна

Изображенията са на частната американска компания " Максар ", профилирана в производството на спътници за връзка, наблюдаване на Земята и радари.

Компанията оповестява, че в южните региони на Беларус, покрай границата с Украйна са струпани спомагателни наземни сили и хеликоптери .

Първоначалните проекти на съветската войска се провалиха , а украинците печелят и осведомителната война към сраженията, само че руснаците към момента не са впрегнали силите си в действителна приложимост ", предизвестява Майкъл Кофман , специалист по Русия от американския мозъчен концерн CNA.

Според оценката на американския анализатор в началото армията на Путин е разчитала на бърз пробив на мобилни групи, завладяване на основни обекти и градове - в резюме, бърз триумф с малко кръв. Тези десантни и мобилни групи - без подкрепления и въздушно прикритие - са това, което украинците в действителност разрушават.
 Нова съветска офанзива против Херсон
Нова съветска офанзива против Херсон

Градът е заловен в обсада

Вчерашният пети ден от войната обаче демонстрира, че съветската войска съществено преразглежда тактиката си и се реорганизира . Русия разполага с големи запаси, напомня BBC струпаните над 120 000 единици съветска армия по границата преди нападението, а и Русия към момента не е употребила добре своите военновъздушни сили.

" За страдание, допускам, че най-лошото занапред следва и тази война може да стане доста по-лоша ", написа американският анализатор.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР