Русия по най-сериозен начин осъжда нападението над Сирия, където руски

...
Русия по най-сериозен начин осъжда нападението над Сирия, където руски
Коментари Харесай

Путин намекна, че САЩ подкрепят терористите в Сирия

Русия по най-сериозен метод осъжда нападението над Сирия, където съветски военни оказват помощ на законното държавно управление в битката с тероризма. Това съобщи президентът на Русия Владимир Путин. Той назова удара на западните страни по Сирия " акт на експанзия против суверенна страна, която се намира на края на битката с тероризма. " " Със своите дейности Съединени американски щати още повече задълбочават филантропичната злополука в Сирия, носят премеждия на мирното население ", споделя съветският държавен глава, написа Actualno.com.

Президентът на Русия загатва, че Съединени американски щати не се опълчват на дейностите на терористите, " които седем години изтезават сирийския народ, предизвикат бежанска вълна от тази страна и района в цяло. " " На 14 април Съединени американски щати, с поддръжката на своите съдружници нанесоха ракетен удар по обекти на въоръжените сили и гражданската инфраструктура на Сирийската арабска република. Без наказания на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, в нарушаване на Устава на Организация на обединените нации, нормите и правилата на интернационалното право, е осъществен акт на експанзия против суверенна страна, която се намира в края на битката си с тероризма. 

Отново, както и преди година, когато Съединени американски щати нападнаха авиобазата " Шайрат " в Сирия, за претекст беше употребена инсценировка на използването на отровни субстанции против гражданското население – този път в Дума, предградие на Дамаск. Руските военни специалисти, посетили мястото на мнимия случай, не откриха следи от използването на хлор или друго отровно вещество. Нито един локален гражданин не удостовери обстоятелството за химическата офанзива. 

Организацията за възбрана за потребление на химическо оръжие (ОЗХО) изпрати в Сирия свои експерти за изясняването на всички условия. Но групата на западните страни подцени цинично това, като предприе военна акция, без да дочака изводите от следствието. Русия по най-сериозен метод осъжда нападението над Сирия, където съветски военнослужещи оказват помощ на законното държавно управление в битката с тероризма. Със своите дейности Съединени американски щати още повече задълбочават филантропичната злополука в Сирия, носят страдалчество на мирното население, в реалност насърчават и не се опълчват на терористите, които в продължение на седем години изтезават сирийския народ, предизвикат нова вълна бежанци от страната и района като цяло. 

Настоящата ескалация на обстановката към Сирия оказва разрушително влияние на цялата система на интернационалните връзки. Историята ще постави всичко по местата му и тя към този момент е упълномощила на Вашингтон тежката отговорност за кървавата кавга с Югославия, Ирак и Либия. Русия привиква изключително съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, на което да се обсъдят нападателните дейности на Съединени американски щати и техните съдружници. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР