Русия отново е започнала активни щурмови действия по фронтовата линия

...
Русия отново е започнала активни щурмови действия по фронтовата линия
Коментари Харесай

Руската армия се активизира на юг в Украйна

Русия още веднъж е почнала дейни щурмови дейности по фронтовата линия в Южна Украйна , като в този момент употребява за настъплението си освен подразделенията " Щурм-Z ", само че и десантчиците от морската пехота, написа УНИАН.

Това съобщи представителят на Оперативното командване " Юг " Наталия Хумунюк . Военните считат, че укрепилата се на юг съветската войска е очаквала идването на спомагателни подразделения, по тази причина и по-рано на фронта е имало мъртвило.

Хуменюк изяснява, че в случай че преди този момент Русия е правила от 10 до 13 щурмови дейности дневно, по-късно тя е понижила равнището на офанзивите до 1-3 офанзиви. Сега вражеската интензивност доближава 9 офанзиви и нагоре.

Има огромна възможност военното управление на Руската федерация да слага задачата на окупаторите да пробият защитата на юг. Поради това съветските войски са получили подкрепления и са подхванали нови офанзиви, само че украинските въоръжени сили устояват.

Припомняме, че преди няколко дни командващият сухопътните войски на украинските въоръжени сили генерал-полковник Александър Сирски предизвести, че напоследък тече подготовка на съветските войски за обновяване на настъпателните дейности в северското направление и основават условия за офанзива против Часов Яр, с цел да възстановят изгубената позиция в регионите на каскадата от езера източно от Клещеевка и Курдюмовка.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР