Русия отново атакувана с дронове, причинени щети край Москва

...
Руската столица отново беше атакувана от дронове в нощта на
Коментари Харесай

Руската столица отново беше атакувана от дронове в нощта на 21 срещу 22 август, като висока сграда и автомобили бяха повредени в град Красногорск, Москва Област.

Източник: Руската информационна агенция Астра в Telegram; руски Telegram канал Baza; Руски телеграм канал Shot; Поддържаната от Кремъл руска информационна агенция ТАСС

Подробности: Astra съобщи, че след експлозията в Красногорск са избити прозорци на къщи и са повредени автомобили. Останките от предполагаем БЛА лежат на асфалта на един от дворовете.

Експлозията е чута и от жители на московския квартал Строгино, съобщава Astra. След експлозията в небето се виждаше дим.

Според руския информационен бюлетин РИА Новости са повредени фасадата и прозорците на 25-етажна сграда в Красногорск, а паркираните до сградата коли са пострадали. също са повредени.

Всички летища на столицата бяха затворени за излитане и кацане, съобщава ТАСС, като се позовава на авиационните власти.

По-късно новинарското издание съобщи, че летищата Шереметиево и Домодедово са били започна да приема полети след временното затваряне.

Украинска правда е мястото, където ще намерите най-актуалната информация за всичко, свързано с войната в Украйна. Последвайте ни в , нас или станете !

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР