Русия отбеляза 74-годишнината от победата над нацистка Германия през Втората

...
Русия отбеляза 74-годишнината от победата над нацистка Германия през Втората
Коментари Харесай

Путин на парада за Деня на победата: В други страни безсрамно лъжат децата си за войната

Русия означи 74-годишнината от успеха над нацистка Германия през Втората международна война с обичайния огромен боен церемониал в Москва. Ежегодният церемониал е опция за Москва да покаже своите военнослужещи и най-новите си военни технологии, означават западните медии, написа News.bg.

Над 13 000 бойци участваха в парада на Червения площад. Бяха показани над 130 единици военна техника.

Част от парада бяха и хиляди хора, носещи портрети на родственици, които са воювали през Втората международна война като бойци в съветската войска. Маршовете под наслов " Безсмъртния полк " започнаха преди към седем години, като сходни маршове се организират в градове по целия свят, в това число и в България.

Продължилият няколко часа боен церемониал мина под погледа на съветския президент Владимир Путин и съветския генералитет, както и други публични лица и посетители.

Русия също по този начин употребява парада, с цел да покаже десетки от своите танкове, ракетни установки, други военни транспортни средства и оръжия. Тази година беше показан и нов модел на автомата " Калашников ", наименуван АК-12.

В речта си на Червения площад Путин настоя, че " отбраната на същинските герои на Великата отечествена война е свято обвързване ", когато в редица страни " нахално лъжат децата си " за войната и " предават предците си ". 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР