Русия няма никога да екстрадира никой от 13-те свои граждани,

...
Русия няма никога да екстрадира никой от 13-те свои граждани,
Коментари Харесай

Путин: Русия никога няма да екстрадира свои граждани, обвинени от САЩ

Русия няма в никакъв случай да екстрадира никой от 13-те свои жители , упрекнати от Съединени американски щати в интервенция в американските избори, съобщи съветският президент Владимир Путин в предавано изявление за Ен Би Си, представено от Асошиейтед прес. Той още веднъж посочи, че те не са работели за държавното управление.

 
" Никога. Никога. Русия не екстрадира жителите си ", съобщи Путин. Изявленията на Путин демонстрират какъв брой са оскъдни възможностите съветските сътрудници да се явят в американски съд, с цел да дават отговор по обвиняванията, че са управлявали огромна загадка акция в обществените мрежи, с цел да се намесят в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година, отбелязва АП.
 
Вашингтон няма контракт за екстрадиция с Москва и не може да я принуди да съобщи свои жители, а съветската конституция не разрешава екстрадицията им към други страни. Въпреки това обвиняванията съумяха да привлекат публичното внимание към комплицираната непозната акция за интервенция в американската народна власт, споделят правни специалисти.

 
Министерството на правораздаването на Съединени американски щати от години поддържа повдигането на обвинявания против чужденци , без те да участват, за както да ги засрами, по този начин и да затрудни пътуванията им в чужбина. Путин обаче съобщи, че неговото държавно управление няма защо да дава отговор, до момента в който Съединени американски щати не дават " някакви материали, данни и съответни неща ".
 
Руският президент добави, че неговата страна е подготвена да ги прегледа и разиска, само че акцентира, че държавното управление му не е управлявало сътрудниците да работят против Съединени американски щати . " Знам, че те не съставляват съветската страна и съветските управляващи ", съобщи той. " Какво съответно са създали, нямам визия ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР