Русия няма ни най-малко съмнение, че САЩ и НАТО са

...
Русия няма ни най-малко съмнение, че САЩ и НАТО са
Коментари Харесай

Русия няма съмнение, че САЩ и НАТО са замесени в конфликта в Украйна

Русия няма ни минимум подозрение, че Съединени американски щати и НАТО са директно или индиректно забъркани в спора в Украйна. Това съобщи в петък прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков пред CNN. Така той отговори на въпрос за приключването на секретни документи в обществените мрежи по отношение на проектите на Съединени американски щати и НАТО за подготовка на въоръжените сили на Украйна за контранастъпление.

" Нивото на това присъединяване последователно нараства ", сподели той и добави, че " това усложнява цялата история, само че не може да повлияе на крайния резултат от специфичната интервенция ".

Припомняме, че по-рано The New York Times, базирайки се на представители на администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, заяви, че Пентагонът е почнал следствие на приключването на секретни документи по отношение на проектите на Съединени американски щати и НАТО да приготвят въоръжените сили на Украйна за нахлуване против съветските сили.

Документите разкриват времето на подготовката, придобиването на съоръжение и муниции за пролетното контранастъпление на девет бригади от въоръжените сили на Украйна, които са подготвени и оборудвани от Съединени американски щати и съдружниците.
 Русия евентуално стои зад изтеклите проекти за войната в Украйна
Русия евентуално стои зад изтеклите проекти за войната в Украйна

Документите се появиха редактирани в интернет

Според материалите 6 от тях е трябвало да бъдат подготвени до 31 март, други 3 - до 30 април, данни за 3 бригади от Въоръжените сили на Украйна, които самата Украйна приготвя, не се дават.

Русия или проруски детайли евентуално стоят зад приключването на няколкото класифицирани военни документа на Съединени американски щати за войната в Украйна, оповестени в обществените мрежи. Това заяви " Ройтерс ", като цитира свои източници.

Документите наподобява са били редактирани, с цел да се понижи броят на жертвите, понесени от съветските сили. Това обявиха американски чиновници. Те прибавят, че техните оценки са неофициални и обособени от следствието на самото приключване.

Представителите на Съединени американски щати отхвърлиха да разискват документите в детайлности.
 Украйна отхвърля проектите за контраофанзивата ѝ да са изтекли в интернет
Украйна отхвърля проектите за контраофанзивата ѝ да са изтекли в интернет

Въпросните секретни документи били подправени

Украйна отхвърли публикацията на " Ню Йорк Таймс " .

Михайло Подоляк, консултант на украинския президент Володимир Зеленски, назова въпросните документи " подправени ".

" След разпадането на Съюз на съветските социалистически републики съветското разузнаване е деградирало до степен, че единственият метод да се изкупи след " Солсбъри " *, " 3-дневните проекти " и така нататък е фотошопът и подправените приключвания в интернет пространството. Москва е нетърпелива да попречи на контранастъплението, само че скоро ще види същинските проекти на място ", написа той в Туитър.

Впоследствие от президентската канцелария на Украйна оповестиха, че военното командване на страната е разискало ограничения за попречване на приключване на информация по отношение на придвижванията и проектите на нейните сили.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР