Русия няма интерес от удължаване на черноморската сделка за зърно,

...
Русия няма интерес от удължаване на черноморската сделка за зърно,
Коментари Харесай

Русия не се интересува от удължаване на черноморската зърнена сделка

Русия няма интерес от удължение на черноморската договорка за зърно , съобщи РИА Новости, цитирайки министъра на земеделието на Русия Дмитрий Патрушев.

Той добави, че значително това е политическо решение, само че Русия ще продължи да изнася зърното си, защото има своите купувачи.

" Обемите ни за експорт на зърно, като се има поради прекратяването на договорката за зърно, никога не са намалели, даже леко са се нараснали ", Това сподели Патрушев, представен от РИА.

Русия твърди, че се е отказала от договорката, тъй като съглашението не е доставяло зърно на най-бедните страни и тъй като Москва към момента е изправена пред бариери на личния си експорт на зърно и торове.

След решението на Москва , съветското министерство на защитата разгласи, че всички кораби, които плават в Черно море до украинските пристанища,. 

Министерството на защитата на, че също по този начин ще прегледа всички кораби, пътуващи в Черно море до съветски пристанища и пристанища в окупираните от Русия украински територии, пренасящи военни товари " с всички свързани опасности "

По-късно Украйна разгласи без гаранциите на Русия. Според данни на Киев,.
 Цените на съществени зърнени артикули още веднъж поеха надолу
Цените на съществени зърнени артикули още веднъж поеха надолу

Тази седмица на ССБ се регистрира дейна търговия с енергоносители и химически продукти
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР