Русия няма да остави без отговор безпочвените и провокативни обвинения

...
Русия няма да остави без отговор безпочвените и провокативни обвинения
Коментари Харесай

Песков: Русия няма да остави без отговор провокативните действия на Чехия и България

Русия няма да остави без отговор безпочвените и провокативни обвинявания от Чешката република и България. Това увери представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от TACC.
„ Русия реагира и ще реагира. Подобно безусловно неприемливи, провокативни стъпки и безусловно неприемливи, неоснователни, голословни обвинявания против Русия няма да останат без реакция “, безапелационен бе Песков.
 Борисов към Русия: Няма да вършиме такива неща Борисов към Русия: Няма да вършиме такива неща
Русия ни е другар, само че аз съм им споделил ясно, че няма да шпионстват тук. Това сподели министър председателят в оставка Бойко Борисов във включване във F...
В същото време прессекретарят на президента не посочи какви тъкмо ответни ограничения ще бъдат подхванати. „ Не желая да бъда съответен, не виждам смисъл в това. Във всеки случай всевъзможни дейности на Русия ще бъдат осъществени в наш личен интерес “, добави Песков, отбелязва още организация " Фокус ".
Припомняме, че в сряда представителят на основния прокурор, Сийка Милева, съобщи на брифинг, че прокуратурата подозира шестима руснаци в присъединяване в организирането на четири детонации в оръжейни фабрики в страната, където са съхранявани артикули на българския оръжеен търговец Емилиян Гебрев.. " Прокуратурата желае да си измие ръцете с " ЕМКО ", вместо да търси същинските виновници ", се споделя в публична позиция на компанията във връзка брифинга на държавното обвиняване.
Говорителят на основния прокурор осведоми още, че за взаимовръзка сред гърмежи, настъпили на територията на Република България, опитите за отравяне на трима български жители и осъществяването на тежки закононарушения на територията на непознати страни.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР