Русия няма да има представителки в индивидуалната надпревара на световната

...
Русия няма да има представителки в индивидуалната надпревара на световната
Коментари Харесай

Русия без индивидуални гимнастички на СК в София



Русия няма да има представителки в самостоятелната конкуренция на международната купа по художествена гимнастика, която ще се организира от 26 до 28 март в София.  В началото в проектите на президентът на Руската федерация по художествена гимнастика и основен треньор на националния тим Ирина Винер влизаха сестрите Дина и Арина Аверини. След това авторитетната рускиня промени желанието си и съобщи за присъединяване в София Лала Крамаренко и Анастасия Симакова. Днес, единствено два дни преди началото на надпреварата още веднъж има смяна в поръчката на „ Сборная “ и двете гимнастички са оттеглени от присъединяване.  Любопитен е обстоятелството, че в листата при ансамблите съветския състав към момента попада, само че това може да се промени до старта на конкуренцията в петък.



Украйна, която не съобщи тим при ансамблите, също направи смяна в поименната поръчка при самостоятелните гимнастички - Ева Мелещук заменя Кристина Погранична.

Преди дни Беларус също разгласи промяна, като в българската столица ще дойде Анастасия Салос. Тя зае мястото на примата в тима Катерина Галкина. Промяна настъпи и в отбора на Израел, вместо Никол Зелихман беше декларирана Ася Катц.

При ансамблите промени също не липсваха. Съединени американски щати и Италия се отдръпнаха от присъединяване.



В първата международна купа, която ще се организира след година спиране поради пандемията от COvid-19q d България ще бъде показана от Боряна Калейн и Катрин Тасева при индивидуалистките и от отбор (жени) – Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Ерика Зафирова и Стефани Кирякова
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР