Русия никога повече няма да се обърне към Запада, дори

...
Русия никога повече няма да се обърне към Запада, дори
Коментари Харесай

Москва: Русия никога повече няма да се обърне към Запада, бъдещето на човечеството е на Изток

Русия в никакъв случай повече няма да се обърне към Запада, даже Съединени американски щати и Европейският съюз да отстранен всичките си наказания още на следващия ден. Западът към този момент е минал стадий, бъдещето на човечеството е на Изток, увери пред РИА Новости Борис Титов, комисар за отбрана на правата на бизнесмените към Президентството на Руската федерация, представен от " Фокус ".

" Знаете ли, даже да си представим, че Вашингтон и Брюксел на следващия ден отстранен всички наказания против Русия, ние в никакъв случай повече няма да се обърнем към Запада. Повярвайте ми, няма да има връщане. И освен тъй като е недопустимо е да се поддържа връзка с Русия по този метод, както Западът си разрешава в този момент “, акцентира Титов.

Въпросът, по думите му, " не е въпрос на възмущение или злост “.

" Просто Западът е стадий, който към този момент е минал. Той е, в случай че щете, предишното на човечеството. А бъдещето му на Изток, в така наречен Глобален Юг “, изрази убеденост събеседникът на организацията.

Именно тези райони се развиват динамично, там са съсредоточени мощни човешки запаси и там се раждат най-новите технологии, добави комисарят.

" И тук са нашите другари, които желаят не просто да бъдат другари, а да развиват търговско-икономически връзки с Москва “, заключи Титов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР