Русия непрекъснато и успешно усъвършенства въоръжението на Военноморския си флот

...
Русия непрекъснато и успешно усъвършенства въоръжението на Военноморския си флот
Коментари Харесай

Путин: Русия е в състояние да открие всякакъв противник и да му нанесе ответен удар

Русия непрестанно и сполучливо усъвършенства въоръжението на Военноморския си флот и е в положение да открие всевъзможен съперник и, в случай че се наложи, да му нанесе необратим удар, съобщи президентът на Руската федерация Владимир Путин преди началото на основния военноморски церемониал на страната, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Русия в най-кратки периоди зае достойното си място измежду водещите морски страни, измина голям път на развиване от скромния ботик (малък ветроходен и гребен кораб) на Петър Велики до мощни океански кораби и ракетни атомни подводни крайцери. Тя закупи ефикасна морска авиация с отдалечен и дребен обхват, надеждни комплекси за брегова защита, най-нови хиперзвукови прецизни системи на въоръжение, които нямат собствен аналог в света и които ние усъвършенстваме непрекъснато и сполучливо, съобщи съветският държавен глава.

Путин акцентира, че на днешния ден съветският военноморски флот има всичко належащо, с цел да подсигурява отбрана на родината и националните ползи. В положение сме да открием всевъзможен - подводен, на вода, въздушен, съперник и, в случай че се наложи, да му нанесем необратим удар, посочи съветският водач.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР