Русия не представлява заплаха за България. Това е заявил генералният

...
Русия не представлява заплаха за България. Това е заявил генералният
Коментари Харесай

Чайка към Борисов: Русия не е заплаха за България


Русия не съставлява опасност за България. Това е декларирал генералният прокурор на Русия Юрий Чайка по време на срещата си с българския министър-председател Бойко Борисов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Нашите нации постоянно са били приятелски и не престават да бъдат такива “, е подчертал Юрий Чайка, представен в обява във Facebook на съветското посолство в София.

По време на своите диалози с българския министър председател той също по този начин е засегнал редица въпроси от стопански темперамент.

БГНЕС напомня, че министър-председателят Бойко Борисов се срещна на 19 септември с съветския общоприет прокурор, който посети България. От държавната пресслужба оповестиха, че Борисов и Чайка са разискали в Министерски съвет настоящи тематики по линия на сигурността и битката с тероризма.

Премиерът е отбелязал, че имаме интерес съветски туристи да посещават България и благодари на службите на двете страни, че са обезпечили спокоен сезон за тях. Борисов е обърнал внимание на търговско-икономическите връзки сред България и Русия, като посочи, че ще е от взаимна изгода тяхното развиване да продължи. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР