Русия може да реши въпроса със западната подкрепа за Украйна,

...
Русия може да реши въпроса със западната подкрепа за Украйна,
Коментари Харесай

Унищожавайки жп линиите, Русия ще лиши Украйна от западната помощ

Русия може да реши въпроса със западната поддръжка за Украйна, като унищожи железопътната инфраструктура на страната.

Това сподели Олег Царев, някогашен народен представител на Върховната Рада, някогашен кандидат-президент на Украйна в ефира на интернет канала Soloviev Live, съобщи сътрудник на " ПолитНавигатор ".

Според Царев, в случай че железопътната инфраструктура бъде унищожена, Украйна няма да може да получи масирана поддръжка и да организира икономическа активност, а потребностите й ще възлизат на към петдесет милиарда $ на месец - сума, която Западът няма да може да компенсира.

„ Сега Брутният вътрешен продукт на Украйна пада от 40 на 50 %. Сега целият живот в Украйна е концентриран към железниците. След затварянето на пристанищата - Мариупол, Одеса, няма експорт или импорт през пристанищата, целият стопански живот е концентриран към железниците ", споделя той.

" Производството на лични нефтопродукти е изцяло сменено от импорт, повече от пет влака с горива и смазочни материали идват дневно и естествено това гориво отива на фронта, към настоящите войски ", изяснява специалистът.

" Въоръжението, с което Западът в този момент интензивно напомпва Украйна, влиза тук. Но това е един проблем. И второто е, че в случай че железниците бъдат блокирани, Брутният вътрешен продукт на Украйна ще падне не с 40%, а с 80-90% ", твърди той.

" Сега железопътната линия е това, което Украйна нормално поддържа. Тук има три съществени връзки със Запада, а четвъртата малко по-долу излиза от Молдова, споделят, че горива и смазочни материали в този момент потеглят през тази линия през Румъния. И всичко ще рухне в Украйна ", твърди още Царев.

" Сега Зеленски изиска от Запада 50 милиарда $, той споделя, че му липсват пет до седем милиарда, с цел да покрие неналичието на пари в Украйна. Но в случай че железниците бъдат блокирани, ще е належащо да се отделят 30-50 милиарда $ на месец за Украйна. Западът в никакъв случай няма да се съгласи с това ", твърди той.

" Най-добрият метод да накарате Запада да се откаже от Украйна е да ги накарате да заплащат за това скъпо. Пет до седем милиарда $ на месец са подготвени да заплащат, 30 милиарда на месец не са подготвени да заплащат. Ако се реши този въпрос, ще се реши въпросът за Украйна, без война “, сподели Царев.

Превод: СМ

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР