Русия използва газа като инструмент за провеждане на своята политика.

...
Русия използва газа като инструмент за провеждане на своята политика.
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Янев предлага идеите на Кремъл, все още се действа на принципа да не ядосваме Русия

" Русия употребява газа като инструмент за осъществяване на своята политика. Европа към момента е доста подвластна от тези доставки. Затова Европейски Съюз желае да усили доставките от Съединени американски щати на синьото гориво. С полутечен газ е мъчно да бъдат всички нужни, само че е допустимо. Все още действаме на правилото " да не ядосваме Русия ". Това съобщи някогашният външен министър Надежда Нейнски пред. Според нея КСНС е позволил умишлен пропуск при неналичието на оценка за рецесията с Русия. Тя сподели още, че военният ни министър Стефан Янев е повторил тезата на Русия, съгласно която всяка страна трябвало сама да се брани. Припомняме, че той предложи да си създадем батальон, който да ни пази.

По думите й рецесията в Украйна е обединила Америка, всички са застанали зад правилата на свободата и народна власт. " Няма да има оттегляне в правилата и смисъла на НАТО - да обезпечи сигурност и непоклатимост в Европа. Сценарият на Русия е да държи света в неопределеност и напрежение ", показа тя.

" НАТО и Съединени американски щати няма да изтеглят войските си от Източна Европа. Всяка страна е в правото си сама да избира средствата за своята национална сигурност. НАТО в никакъв случай не е умъртвило човек в Русия, до момента в който имаше убити от Русия хора в Лондон, Берлин, Солсбъри. Спекулациите да правят отстъпка обратно за сметка на рационалните решения, а не да се търси носталгия по Студената война ", прикани Нейнски. И посочи, че политиката ни в НАТО е многозначна, което не е позитивно.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР