Русия изпълнява всички свои задължения по доставките на енергоресурси за

...
Русия изпълнява всички свои задължения по доставките на енергоресурси за
Коментари Харесай

Путин: Русия изпълнява всичките си задължения по доставките на енергоресурси за Европа

Русия извършва всички свои отговорности по доставките на енергоресурси за Европа и другите райони по света. Това съобщи президентът на Русия Владимир Путин на заседание с членовете на държавното управление, съобщи ТАСС.

" Що се отнася до тези страни, които подхващат вражески дейности във връзка с Русия и нейната стопанска система, то ние с вас добре знаем, че те към този момент приканват своите жители да стягат коланите, да се обличат по-топло и на процедура сочат глобите, които са ни наложили, като причина за утежняване на ситуацията при тях ", посочи съветският водач.

" Това е повече от необичайно, тъй като ние изпълняваме всички свои отговорности по доставките на енергоресурси ", разяснява Путин.

Президентът подсети, че както към този момент е докладвал вицепремиерът Александър Новак, " Доставяме в цялостен размер всичко, което сме длъжни, на нашите съществени консуматори и в Европа, и в останалите района на света. "

Путин акцентира на обстоятелството, че газопреносната система на Украйна е на 100% заредена по съветските договори за доставки на газ в Европа, колкото и изумително да наподобява това.

На съвещанието Путин прикани държавното управление и Централната банка да " създадат всичко, с цел да запазят темповете на предоставяне на ипотеки, с цел да се обезпечи непрекъснатата работа на строителния бранш ".

Той увери, че управляващите ще решат всички проблеми, макар че равнището на търсене на някои артикули в този момент се усилва.

„ Ясно е, че в такива моменти, несъмнено, търсенето на избрани групи артикули се усилва. Но ние не се съмняваме, че всички тези проблеми ще решим в хода на работа в спокоен режим “, съобщи Путин по време на срещата с министрите.

„ Постепенно хората ще се ориентират, ще схванат, че просто няма събития, които не можем да разгадаем, те просто не съществуват “, сигурен е Путин.

„ Да, има въпроси, които изискват нашето особено внимание “, добави още президентът и изрази убеденост, че стопанската система на Русия ще се приспособява бързо към новата обстановка.

Путин изрази и убеждението си, че западните наказания срешщу Русия щяха да бъдат въведени при всички случаи.

" Нямам никакви подозрения, че тези наказания щяха да бъдат въведени, както се случваше доста пъти през последните години ", съобщи той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР