Русия и САЩ вече са се договорили Украйна никога да

...
Русия и САЩ вече са се договорили Украйна никога да
Коментари Харесай

Украински депутат: САЩ са съгласни Украйна да не става член на НАТО

Русия и Съединени американски щати към този момент са се договорили Украйна в никакъв случай да не стане член на НАТО и ракети няма да бъдат поставяни на територията на балтийските страни. Това мнение изрази депутатът от Върховната Рада от фракцията " Опозиционна платформа - за живот " Нестор Шуфрич, съобщи БГНЕС.

" Американците и руснаците към този момент се споразумяха, че Украйна в никакъв случай няма да бъде член на НАТО ", сподели той нощес пред телевизионния канал " Наш ". Според него второто искане на Русия е " гаранция за неразполагане на ракети, изключително с нуклеарни бойни глави, на територията на балтийските републики ". " Според моя информация американците схващат тези две точки и не възразяват по тях ", сподели парламентаристът.
Срещата в Женева: Русия е уверила Съединени американски щати, че няма да нахлува в Украйна
Вашингтон е предложил на Москва няколко хрумвания за деескалиране на напрежението. Това стана ясно след траялата 8 часа среща сред деле...
Прочети повече
Депутатът назова " красива игра " думите на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, който поддържа Украйна, само че не отговори на въпроса по кое време ще ѝ даде проект за деяние за приемане на участие.

Вчера на конференция преди съвещанието на Комисията НАТО-Украйна в Брюксел, Столтенберг даде обещание поддръжка на Украйна, само че не отговори на въпрос за даване на проект за деяние за участие.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР