Русия и САЩ с взаимни обвинения в нарушение на единствения

...
Русия и САЩ с взаимни обвинения в нарушение на единствения
Коментари Харесай

Русия и САЩ с взаимни обвинения за договора Нов СТАРТ

Русия и Съединени американски щати с взаимни обвинявания в нарушаване на единствения останал контракт за надзор на нуклеарните оръжия.

Документът за редуциране на стратегическите оръжия, прочут още като " Нов СТАРТ ", е със период от 5 години и беше подписан през февруари 2021.

Според Вашингтон, Русия е нарушила контракта, като не е позволила американски специалисти до обекти за разполагане на нуклеарни оръжия на територията си.

Според Москва, методът на Съединени американски щати е " деструктивен " и от там демонстрират " незначителни подмятания " за разговор по тематиката. За нас продължаването на действието на този контракт е доста значимо, сподели още представителят на Кремъл, Дмитрий Песков. По думите му, военната инфраструктура на НАТО работи в интерес на Украйна.

" Виждаме по какъв начин цялата военна инфраструктура на НАТО работи против Руската Федерация. Виждаме по какъв начин цялата разследваща инфраструктура на НАТО - авиация, спътници, непрестанно работи за ползите на Украйна, на украинския режим. И всичко това основава много особени условия, враждебни за нас условия, които няма по какъв начин да не отчетем ", сподели Дмитрий Песков.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР