Русия и Иран завършиха 1:1 в контрола, играна на “Казан

...
Русия и Иран завършиха 1:1 в контрола, играна на “Казан
Коментари Харесай

Иран не се даде на Русия в Казан

Русия и Иран приключиха 1:1 в контрола, играна на “Казан Арена” пред над 30 000 фенове. Нападателят на локалния Рубин Сардар Азмун откри резултата в 57-ата минута, само че неговият някогашен съотборник в Ростов Дмитрий Полоз изравни в 74-ата и избави домакина на Мондиал 2018 от домакинско проваляне.

За Русия титуляр беше халфът на Кьолн Константин Рауш. Бившият юношески национал на Германия се снабди с съветски паспорт и твърдо попада в сметките на селекционера Станислав Черчесов.

Иранците поведоха след прекрасен пробив на Мехди Тареми, който се отскубна от Георгий Джикия и центрира към Азмун. Звездата на персийците остана на празна врата и не сбърка. Четвърт час преди края Александър Самедов откри Полоз, който изпревари бранител на гостите и се разписа за 1:1.

“През първото полувреме играхме по-бавно, в сравнение с трябваше. Хареса ми обаче реакцията на тима, откакто допуснахме гол. Благодаря на почитателите за поддръжката. Мисля, че на моменти показахме положителни неща и ги зарадвахме”, съобщи след мача Черчесов.

РУСИЯ - ИРАН 1:1 (0:0)
0:1 С. Азмун (57)
1:1 Д. Полоз (74)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР