Русия е отчела 10 пъти по-големи загуби от Украйна по

...
Русия е отчела 10 пъти по-големи загуби от Украйна по
Коментари Харесай

Киев: Руските загуби в Харков са 10 пъти по-големи от украинските

Русия е отчела 10 пъти по-големи загуби от Украйна по време на украинската контраатака в Харков. Това разгласи секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна – Олексий Данилов, в изявление за „ Канал 24 “.

Внезапното нахлуване на силите на Киев край втория максимален град в страната докара до евакуиране на съветските войски към Донбас и непосредствено през границата в Руската федерация. Още на 11 септември стана ясно, че украинците са отвоювали съвсем цялата Харковска област и по този начин поеха самодейността във войната, стартирана от Владимир Путин на 24 февруари.

" Мога да кажа - цифрите на загубите на съперника по отношение на нашите загуби тъкмо през този интервал на контраофанзивата са 9 към 1 или 10 към 1. На всеки наш боец, който за жалост е умрял, се падат 9-10 починали съветски бойци, които са нахлули в нашата земя ", съобщи Олексий Данилов.

Той добави, че това е " доста забавен индикатор " и че Въоръжените сили на Украйна разчупват стандартите във военното дело, тъй като във войната нормално страната, която води нахлуване, понася по-големи загуби.

" Разрушаваме стандартите и в очите на представителите на страните от НАТО и нашите сътрудници. Те са прелестно сюрпризирани от качеството на работата на нашите военни, цивилни и цялото ни общество в битката за самостоятелност и независимост “, сподели секретарят на Съвета за национална сигурност и защита. Допълни още, че „ не всяка страна е способна да се опълчи на нашествениците по този метод “.
ТЕМА преди 2 часа 706 преди 4 часа 2031 преди 6 часа 6229
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР