Русия е готова да открие огън по чужди кораби и

...
Русия е готова да открие огън по чужди кораби и
Коментари Харесай

Русия готова да открие огън при нахлуване на чужди кораби и подводници

Русия е подготвена да открие огън по непознати кораби и подводници, които нелегално навлизат в нейните териториални води . За това предизвести почитан съветски боен чиновник, представен от " Ройтерс " и " Интерфакс ".

Всяко сходно решение обаче ще бъде взето единствено на " най-високо равнище ", посочи Станислав Гаджимагомедов, заместник-началник на Главния действен отдел на Генералния щаб на Русия.

По негови думи Русия е в положение да се опълчи съответно на американския флот в Черно и Балтийско море , само че сега няма задоволително кораби и проекти за това в Далечния Изток.
 Съединени американски щати отхвърля нуклеарна подводница да е навлизала в съветски води край Курилските острови
Съединени американски щати отхвърля нуклеарна подводница да е навлизала в съветски води край Курилските острови

Руснаците връчиха даже нота на военното аташе на Съединени американски щати

Изявлението идва два дни, откакто Москва заяви, че е прогонил американска подводница от съветските териториални води в Тихия океан. че са правили сходни военни интервенции.

Напрежението сред двете страни пораства. Вашингтон предизвести, че Русия може На собствен ред Москва отхвърля да има сходно желание, макар че е струпала над 100 000 бойци покрай границите на Украйна. Тя упрекна Запада в нервност.

През последните седмици на големи територии, в това число елементи от Атлантическия и Тихия океан, както и Средиземно море.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР