Русененецът Теодор Цветков успя да преплува благотворително 50 км. за

...
Русененецът Теодор Цветков успя да преплува благотворително 50 км. за
Коментари Харесай

За благотворителност: Русенец успя да преплува 50 км. за 16 часа

Русененецът Теодор Цветков съумя да преплува благотворително 50 км. за 16 часа в поддръжка на деца с двигателни проблеми.

Русе

Целта на самодейността му и на фондация „ Александър Русев ", към която той е треньор, е да се съберат пари за построяването на плувен комплекс за деца с двигателни проблеми какъвто в Северна България няма. Успоредно с Теодор през цялата нощ плуваха и състезатели от русенски спортни клубове. По предварителни данни за достигането на тази цел към този момент са събрани от дарения над 3 000 лв..

До в този момент самодейността е помогнала на 40 деца. Минути откакто излезе от басейна Теодор не скри, че е плувния маратон е бил огромно тестване.
Теодор Цветков: Имаше доста мъчно моменти, само че най -трудния когато за малко щяхме да прекратим събитието и беше ми станало доста студено на 45-ия километър.
Той добави, че е благополучен и удовлетворен, тъй като е съумял да помогне на фондацията и е приключил следващата си фантазия и цел.
 Спортист от Русе ще плува 20 часа с вързани крайници, с цел да помогне на заболели деца Спортист от Русе ще плува 20 часа с вързани крайници, с цел да помогне на заболели деца
24-годишен плувец от Русе стартира своя 20-часов маратон на плуване с вързани крайници. Така Теодор Цветков ще премине 50 км. Целта му е да събере средств...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР